Er is weer meer vrijheid. De volgende activiteiten worden weer georganiseerd:

• Maandagmiddag fietsen 13.30u vertrek bij de kerk
  • dinsdagmiddag Jeu de Boules (ook voor niet leden)
  • dinsdag- en donderdagmiddag op vriendschappelijk basis biljarten. Na aanmelding van bij de biljartcommissie wordt U ingedeeld. Tijdens de vakantieperiode ook voor niet leden.
  • Tijdens de vakantie ook voor niet leden KIENEN (13.30u op donderdagmiddag 29 juli, 12 en 26 augustus)
  • donderdagmorgen om 09.00u wandelen (ook voor niet leden)
  • Op de dinsdag- en donderdagmiddagen kan er ook op vrijwillige basis een kaartje gelegd worden. Vanwege de 1,5m regel wel aan dubbele tafels!
  • Op donderdagmiddag 5 en 19 augustus en 2 september wordt er een workshop bloemschikken georganiseerd. Meld je hiervoor aan bij Beppie of Marij.

Tijdens de vakantie (24 juli tot 5 september) is het dorpshuis op de dinsdag- en donderdagmiddag open voor diverse activiteiten. Deze activiteiten zijn dan ook voor niet leden.